-
a la Carte onbijt 18,50
-
SOEPEN
-
Tomatensoep 8,50met verse balletjes & room
-
Soep van Katoen V 8,50seizoensgebonden & altijd vers!
-
Kreeftenbisque 15,00van verse kreeft met geslagen room
-
KATOEN'S LUNCHPLATE
-
Vlees 16,00serranohamkroket, boerenboterham met préparé, Amsterdamse ui, gedroogd spek & Katoen’s soepje
-
Vis 17,00bouillabaissekroket, boerenboterham met krabsalade, groene appel & kreeftensoepje
-
Vegetarisch 15,50kaas-rucolakroket, boerenboterham met doperwten hummus, Hüttenkäse, gerookte amandel & Katoen’s soepje
-
GERECHTEN MET BROOD
-
Katoen's broodje 10,50wisselend en verrassend van smaak
-
Rundkroket 1 of 2 stuks 8,00 -15,00ambachtelijke kroket op brood met echte mosterd
-
Kaaskroket V 1 of 2 stuks 8,00 - 15,00op brood met kaas van Oud Brugge op brood met salade en verse kruidenmayonaise
-
Garnaalkroket 1 of 2 stuks 9,50 - 18,50op brood met vers gemaakte rouille en citroen
-
Hamburger 16,50verse gegrilde burger, bacon, Cheddar, tomaat, augurk, krokante uiring, hamburgersaus en verse friet
-
Tosti 7,50van boerenbrood, kaas en ham
-
Tosti vegetarisch V 8,50avocado, pesto, geitenkaas en pijnboompitten
-
Gezond 9,00ham, kaas, tomaat, komkommer, ei, salade en kruidenmayonaise
-
Scharreleieren 10,003 stuks gebakken op brood, met de keuze: kaas, ham óf Zeeuws spek (extra keuze +1,00)
-
Pinsabrood 13,75met lauwwarme mozzarella, creme van paprika, mediterraanse groente, macadamia noten
-
Katoen's broodrolletjes 12,50tomatenbrood, pesto, kip, Cheddar kaas en frietjes
-
Carpaccio 13,50vers gesneden carpaccio op een boerenbrood, truffelmayonaise, pijnboompitten, rucola, oude kaas
-
Focaccia 14,50huisgemaakte scampi-look salade, rucola, radijs, zoet-zure rode ui, groene kruiden
-
SUPPLEMENTEN 15,50met gerookte zalm, garnaal, krab & kruidenmayonaise
-
verse friet 3,75met eigen gemaakte mayonaise
-
vers slaatje 3,75
-
SALADES 3,75
-
Katoen's salade 14,50salade van orzo pasta, gegrilde artisjok, feta, zwarte olijf, pompoen, croutons en yoghurtdressing
-
Caesar salade 15,00klassiek met gegrilde kip, sla, croutons, Parmezaan, Caesar dressing, ei en gedroogd spek
-
Vis salade 16,50met gerookte makreel, gerookte zalm, gemarineerde gamba's en zoetzure venkel
-
HOOFDGERECHTEN LUNCH 16,50met gerookte makreel, gerookte zalm, gemarineerde gamba's en zoetzure venkel
-
klassieke biefstuk 27,00gegrild met verse frieten, uiencompote, champignons en kruidenboter
-
tournedos 32,50gegrild met verse frieten, uiencompote, champignons en kruidenboter
-
Dorade 28,50op de huid gebakken, parelcouscous, saus van mascarpone en citroen
-
PASTA 28,50op de huid gebakken, orzo pasta met tomaat, pompoen crème en beurre blanc van basilicum
-
Aardappel Gnocchi 22,50gebakken witlof, saus van Roquefort, walnoot en rucola
-
Pasta scampi's 5 stuks of 9 stuks 16,50 - 24,50van de plancha met verse pasta, bosui en pittige looksaus
-
WE LOVE DESSERTS 5 stuks of 9 stuks 16,50 - 24,50van de plancha met verse pasta, bosui en pittige looksaus
-
Appeltaart 4,75
-
Appeltaart 5,50met extra bol vanille ijs
-
Taart van de dag 5,50vraag naar onze taart van de dag
-
Crème brûlée 9,75klassiek met vanille
-
Parfait 10,00parfait van pure chocolade, mousse van advocaat, compote van banaan, kletskoppen
-
Trifle 10,50mascarpone crème, rabarbercompote, sinaasappel curd, boerencake en sorbet van perzik
-
Dame blanche 11,00klassiek met vanilleijs en Callebaut chocoladesaus
-
Mango panna cotta 11,00compote van mango, passievruchten tuiles, hangop en kokos-limoenijs
-
Soepen
-
Tomatensoep 8,50met verse balletjes & room
-
Soep van katoen V 8,50seizoensgebonden & altijd vers!
-
Kreeftenbisque 15,00van verse kreeft met geslagen room
-
Voorgerechten
-
Katoen's salade 14,50salade van orzo pasta, gegrilde artisjok, feta, zwarte olijf, pompoen, croutons en yoghurtdressing
-
Kaaskroket 1 of 2 stuks, 8,00 - 15,00met kaas van Oud Brugge, salade en verse kruidenmayonaise
-
Garnaalkroket 1 of 2 stuks, 9,50 - 18,50met salade, vers gemaakte rouille en citroen
-
Kroketten 16,50mix van kaas- en garnaalkroket met salade en bijpassend garnituur
-
Gepocheerd ei V 14,50groene asperge, aardappelsalade, doperwt en dragonmayonaise
-
Carpaccio van rund 15,00vers gesneden met truffelmayonaise, oude kaas, geroosterde pijnboompitten, cherry tomaat en rucola
-
Scampi's gepeld 16,505 stuks van de plancha met groene salade, bosui en kruidenolie
-
Tataki van zalm 17,75zoet-zure koolrabi, mierikswortelmayonaise, waterkers, sojaboon en gepofte wilde rijst
-
Katoen's voorgerecht p.p. 21,50voorgerechten van de chef, een verrassingsselectie van warme en koude creaties, vanaf 2 personen
-
Brood met smeersels 8,50
-
Hoofdgerechten 6,75
-
Katoen's salade V 19,50salade van orzo pasta, gegrilde artisjok, feta, zwarte olijf, pompoen, croutons en yoghurtdressing
-
Aardappel Gnocchi V 22,50gebakken witlof, saus van Roquefort, walnoot en rucola
-
Katoen's stoverij 22,50van rundvlees met champignons, ui, paprika, trappisten bier, rauwkost salade en verse frieten
-
Scampi's 24,509 stuks van de plancha met verse pasta, bosui en pittige looksaus
-
Dorade 28,50op de huid gebakken, parelcouscous, saus van mascarpone en citroen
-
Vis 27,50kabeljauw, dorade, zalm, scampi en beurre blanc van grove mosterd
-
Duo van lam 31,50lamsrack & zacht gegaard lam ratatouille en jus van honing en tijm
-
Klassieke biefstuk 27,00gegrild met verse frieten, uiencompote en champignons. Sauskeuze: peper / champignon / kruidenboter
-
Tournedos 32,50gegrild met verse frieten, uiencompote en champignons. Sauskeuze: peper / champignon / kruidenboter
-
We love desserts 32,50gegrild met verse frieten, uiencompote en champignons. Sauskeuze: peper / champignon / kruidenboter
-
Taart van de dag 5,50vraag naar onze taart van de dag
-
Appeltaart 4,75
-
Appeltaart 5,50met extra bol vanille ijs
-
Crème brûlée 9,75klassiek met vanille
-
Parfait 10,00parfait van pure chocolade, mousse van advocaat, compote van banaan, kletskoppen
-
Trifle 10,50mascarpone crème, rabarbercompote, sinaasappel curd, boerencake en sorbet van perzik
-
Dame blanche 11,00klassiek met vanille ijs en Callebaut chocoladesaus
-
Mango panna cotta 11,00compote van mango, passievruchten tuiles, hangop en kokos-limoenijs
-
kaas 13,50zachte/harde buitenlandse en Zeeuwse kazen met bijpassend garnituur en notenbrood
-
Soepen
-
Kreeftenbisque 15,00 / klein 8,50cognac, room en verse kreeft
-
Aardappel prei soep V 9,50 / klein 6,50met vadouvan olie en bleekselderij
-
Lunch met brood
-
Varkenswang kroket 8,50 - 16,001 of 2 stuks op een vers brioche broodje met mosterdsaus
-
Hollandse garnalenkroket 11,50 - 19,501 of 2 stuks op een vers brioche broodje met cocktailsaus
-
Oud kaaskroketten V 8,00 - 16,001 of 2 stuks op een vers brioche broodje met dragonmayonaise
-
ZAAL's clubsandwich 16,00met gerookte zalm, roomkaas met dille, ei, komkommer, avocado en naturel chips
-
ZAAL's vega clubsandwich V 14,50vega geitenkaas, roomkaas met dille, ei, komkommer, avocado en naturel chips
-
Italiaanse toast 15,75met pastrami, kimchi, little gem en knoflookmayonaise
-
Gado gado 15,00meergranen triangel met kippendijen, pindasaus, seroendeng, ei, taugé en komkommer
-
Croque monsieur 14,50Gruyère kaas, beenham en truffel bechamelsaus
-
Rustiek broodje 14,00met pittige ei-prei salade, vadouvan, rucola pesto en tomaat
-
Salades 12,50met krokante kip, tomatensambal, kropsla, rode ui en cashewnoten
-
Salade tomaten 17,50met olijven feta, dukkah en oude aceto balsamico
-
Salade pastrami 18,50kimchi, knoflook mayonaise, macadamia noot en groene asperges
-
Salade gerookte vis 19,50makreel, zalm, ansjovis, rode ui, appel en ponzu dressing
-
Lunch hoofdgerechten 18,75makreel, zalm, Hollandse garnalen, rode ui, appel en ponzu dressing
-
Knolselderij 22,50gebakken met hoisinsaus, hummus van gepofte wortel met harissa, macadamia noot en olijfolie
-
Kleine Noordzeetong 1 stuks 24,50 - 2 stuks 38,50in de roomboter gebakken, peterselie, citroen en remouladesaus
-
Black angus steak 29,50gebakken met paddenstoelen, sjalot en pepersaus
-
We love desserts 27,50gebakken met paddenstoelen, sjalot, pepersaus en een frisse salade
-
Dame blanche 12,00vers gedraaid vanille ijs met warme chocolade saus en slagroom
-
Advocaat erbij? 3,50
-
Tijgersoes 11,50met karamel mousse, pistachenoten, duindoorngel en tonkabonen ijs
-
Crêpe suzette 12,50gegratineerde met vanille-ijs, Grand Marnier en sinaasappel sorbet
-
Riz au lait 11,00mango, kokos, zwarte limoen en witte chocolade
-
Kaas assortiment 14,75van kaasmeester van Tricht met notenbrood en passend garnituur
-
Geen plek meer voor dessert?
-
Chocolade bonbons 1,75per stuk
-
Macarons 2,50per stuk
-
Espresso Martini 11,00
-
Iberico ham 15,50Paleta Capa Negra
-
Olijvenmix 5,00
-
Ambachtelijke rundvlees bitterbal 9,75 - 12,00 - 16,00met mosterdmayonaise (6, 8 of 12 stuks)
-
Zeewier kroketjes 7,50 (4 stuks)met zwarte sesam
-
Bouillabaisse kroketjes 8,50 (4 stuks)met saffraanmayonaise
-
Krokante bloemkool roosjes 7,75met spicy kaas crème
-
Gyoza 8,50gevuld met gamba, bosui, en vadouvan saus
-
Tapas brood 3,50met boerenboter, aioli en truffelspread
-
Gemarineerde geitenkaas 7,50met groene kruiden en olijfolie
-
Krokante kipsticks 8,50met rode curry crumble en sriracha mayonaise
-
Oesters 4,50 per stukDungarvan Bay, Ierland
-
Franse Geay oester 4,50 per stukCharentes Maritimes, Frankrijk
-
Irish Mór oester 5,00 per stukCromane, Ierland
-
Oester van de chef 5,50 per stukmet wisselende smaken
-
Voorgerechten
-
Kreeftenbisque 15,00 / klein 8,50cognac, room en verse kreeft
-
Aardappel prei soep V 9,50 / klein 6,50met vadouvan olie en bleekselderij
-
Gegrilde sla V 15,50met tomatensalsa, olijven feta, dukkah en oude aceto balsamico
-
Artisjokken 16,75met salsa romesco, iberico ham en marcona amandelen
-
Gelakte buikspek 21,50met zoete aardappel, zoetzure groenten en kaas/komijn krokant
-
Krab cocktail 21,50avocado, appel, bleekselderij en limoenmayonaise
-
Carpaccio van langoustine 24,50groene appel en limoen basilicum vinaigrette
-
Carpaccio 18,50van wagyu rund, Oosterse dressing, rucola, pijnboompitten, miso crème en Parmezaanse kaas
-
Toast gerookte paling 22,50kruidencrème, aardappel krokant en mierikswortel
-
Hoofdgerechten 29,50met kruidenboter, dragon en Parmezaanze kaas
-
Ravioli 24,50gevuld met scampi, curry madras saus, zeevenkel en kaffir limoen
-
Kleine Noordzeetong 1 stuks 24,50 - 2 stuks 38,50in de roomboter gebakken, citroen, peterselie en remouladesaus
-
Gegrilde runderbavetje 29,50met ratatouille, pommes fondant en geroosterde uienjus
-
Heilbot filet 26,50gebakken met groene asperges, citroen, prei en kreeftensaus
-
Knolselderij V 22,50gebakken in hoisin saus, hummus van gepofte wortel met harissa, macadamia noot en olijfolie
-
Bouillabaisse 29,50kreeft, kabeljauw, mossel, langoustine, zoutmelde, zeevenkel en toast met rouille
-
Ribeye 36,50van de Green Egg, paddenstoelen, geroosterde knoflookcrème en truffelsaus
-
Kalfstournedos 32,50klassiek met paddenstoelen en rode wijnsaus
-
9,50met gebakken ganzenlever
-
Extra bijgerechten 9,50met gebakken ganzenlever
-
Warme seizoensgroenten 5,00
-
Kropsla 4,50met citroen vinaigrette, gekookt ei, Parmezaanse kaas en croutons
-
Aardappelkroketjes 3,75
-
Verse frieten 3,75met mayonaise
-
We love desserts 3,75met mayonaise
-
Dame blanche 12,00vers gedraaid vanille ijs met warme chocoladesaus en room
-
Advocaat erbij? 3,50
-
Tijgersoes 11,50met karamel mousse, pistachenoten, duindoorn gel en tonkabonen ijs
-
Crêpe suzette 12,50gegratineerde met vanillesaus, Grand Marnier en sinaasappel sorbet
-
Riz au lait 11,00mango, kokos, zwarte limoen en witte chocolade
-
Kaas assortiment 14,75van kaasmeester van Tricht met notenbrood en passend garnituur
-
Chocolade bonbons 1,75per stuk
-
Macarons 2,50per stuk
-
Espresso martini 11,00
-
Tomatensoep 4,50met een boterham
-
Kindertosti 4,50met ham en/of kaas
-
Frikandel of kroket 5,50met frietjes & appelmoes
-
Pasta 7,50met tomatensaus en geraspte kaas
-
Kinder sliptong 15,50met frietjes
-
Bolletje vanille ijs 2,50met spikkels
-
Soesjes 5,50met vanilleijs