• a la Carte onbijt 18,50
  • SOEPEN
  • Tomatensoep 8,50
    met verse balletjes & room
  • Soep van Katoen V 8,50
    seizoensgebonden & altijd vers!
  • Kreeftenbisque 15,00
    van verse kreeft met geslagen room
  • KATOEN'S LUNCHPLATE
  • Vlees 16,00
    kalfskroket, boerenboterham met Spianata Romana, roomkaas, Amsterdamse ui & Katoen’s soepje
  • Vis 17,00
    kreeftkroket, boerenboterham met zalmrilette, zoet-zuur rode ui & kreeftensoepje
  • Vegetarisch 15,50
    geitenkaaskroket, boerenboterham met tomaat, mozzarellaen pesto & Katoen’s soepje
  • GERECHTEN MET BROOD
  • Katoen's broodje 9,75
    wisselend en verrassend van smaak
  • Rundkroket 1 of 2 stuks 8,00 -14,00
    ambachtelijke kroket op brood met echte mosterd
  • Kaaskroket V 1 of 2 stuks 8,00 - 14,00
    op brood met kaas van Oud Brugge op brood met salade en verse kruidenmayonaise
  • Garnaalkroket 1 of 2 stuks 9,50 - 16,50
    op brood met vers gemaakte rouille en citroen
  • Hamburger 15,75
    verse gegrilde burger, bacon, Cheddar, tomaat, augurk, krokante uiring, hamburgersaus en verse friet
  • Tosti 7,50
    van boerenbrood, kaas en ham
  • Tosti vegetarisch V 8,50
    met perencompote, Rochebaron kaas en walnoot
  • Gezond 9,00
    ham, kaas, tomaat, komkommer, ei, salade en kruidenmayonaise
  • Scharreleieren 9,75
    3 stuks gebakken op brood, met de keuze; ham, kaas of Zeeuws spek
  • Waldkorn bol 13,75
    met lauwwarme geitenkaas, gewelde abrikozen, balsamico azijn, gerookte amandel en honing
  • Katoen's broodrolletjes 11,50
    tomatenbrood, pesto, kip, Cheddar kaas en frietjes
  • Wrap carpaccio 12,50
    vers gesneden carpaccio op een wrap met truffelmayonaise, pijnboompitten, rucola, cherry tomaatjes en oude kaas
  • Flatbread 14,50
    met pikante tonijnsalade, feta, sucuk, zwarte olijven en jalapeño
  • SUPPLEMENTEN 15,50
    met gerookte zalm, garnaal, krab & kruidenmayonaise
  • verse friet 3,75
    met eigen gemaakte mayonaise
  • vers slaatje 3,75
  • SALADES 3,75
  • Katoen's salade 14,50
    parelgort, blauwe Bastiaan kaas, vijgen, geroosterde paddenstoelen en hazelnoten
  • Caesar salade 14,50
    klassiek met gegrilde kip, sla, croutons, Parmezaan, Caesar dressing, ei en gedroogd spek
  • Vis salade 16,50
    met gerookte makreel, gerookte zalm, gemarineerde gamba's en zoetzure venkel
  • HOOFDGERECHTEN LUNCH 16,50
    met gerookte makreel, gerookte zalm, gemarineerde gamba's en zoetzure venkel
  • klassieke biefstuk 26,50
    gegrild met verse frieten, uiencompote, champignons en kruidenboter
  • tournedos 32,50
    gegrild met verse frieten, uiencompote, champignons en kruidenboter
  • Zeebaars 28,50
    op de huid gebakken, fregola, beurre blanc met dille en gedroogde tomaat
  • PASTA 28,50
    op de huid gebakken, orzo pasta met tomaat, pompoen crème en beurre blanc van basilicum
  • Tagliatelle V 22,50
    gebakken beukenzwammen, spinazie, burrata, pesto en een crumble van zuurdesem
  • Pasta scampi's 5 stuks of 9 stuks 16,50 - 24,50
    van de plancha met verse pasta, bosui en pittige looksaus
  • WE LOVE DESSERTS 5 stuks of 9 stuks 16,50 - 24,50
    van de plancha met verse pasta, bosui en pittige looksaus
  • Appeltaart 4,75
  • Appeltaart 5,50
    met extra bol vanille ijs
  • Taart van de dag 5,50
    vraag naar onze taart van de dag
  • Crème brûlée 9,75
    klassiek met vanille
  • Mille-feuille 10,50
    lemon curd, citrusvruchten, merengue en ijs van steranijs
  • Tiramisu 10,50
    klassiek met pure chocolade sorbet en sinaasappel-koffie tuilles
  • Dame blanche 11,00
    klassiek met vanilleijs en Callebaut chocoladesaus
  • Ananas 10,50
    gemarineerd, parfait van pina colada, kokosmakron en pandan
  • Soepen
  • Tomatensoep 8,50
    met verse balletjes & room
  • Soep van katoen V 8,50
    seizoensgebonden & altijd vers!
  • Kreeftenbisque 15,00
    van verse kreeft met geslagen room
  • Voorgerechten
  • Katoen's salade 14,50
    parelgort, blauwe Bastiaan kaas, vijgen, geroosterde paddenstoelen en hazelnoten
  • Kaaskroket 1 of 2 stuks, 8,00 - 14,00
    met kaas van Oud Brugge, salade en verse kruidenmayonaise
  • Garnaalkroket 1 of 2 stuks, 9,50 - 17,50
    met salade, vers gemaakte rouille en citroen
  • Kroketten 15,75
    mix van kaas- en garnaalkroket met salade en bijpassend garnituur
  • Gepofte biet V 14,50
    gepofte rode biet, crème van feta, gekarameliseerde rode ui, walnoot balsamico azijn en zuurdesem
  • Carpaccio van rund 15,00
    vers gesneden met truffelmayonaise, oude kaas, geroosterde pijnboompitten, cherry tomaat en rucola
  • Scampi's gepeld 16,50
    5 stuks van de plancha met groene salade, bosui en kruidenolie
  • Kabeljauw rouleau 17,75
    verschillende bereidingen van Zeeuws spek, Amsterdamse ui en grove mosterd
  • Katoen's voorgerecht p.p. 21,50
    voorgerechten van de chef, een verrassingsselectie van warme en koude creaties, vanaf 2 personen
  • Brood met smeersels 8,50
  • Hoofdgerechten 6,75
  • Katoen's salade V 19,50
    parelgort, blauwe Bastiaan kaas, vijgen, geroosterde paddenstoelen en hazelnoten
  • Tagliatelle V 22,50
    gebakken beukezwammen, spinazie, burrata, pesto en een crumble van zuurdesem
  • Katoen's stoverij 22,50
    van rundvlees met champignons, ui, paprika, trappisten bier, rauwkost salade en verse frieten
  • Scampi's 24,50
    9 stuks van de plancha met verse pasta, bosui en pittige looksaus
  • Zeebaars 28,50
    op de huid gebakken, fregola, beurre blanc van dille en gedroogde tomaat
  • Vis 27,50
    diverse vissoorten, kabeljauw, Zeeuwse mosselen, zalm, scampi, gewokte groenten en een saus van Noilly Prat
  • Hertenbiefstuk 28,50
    van de bbq, schuim van eekhoorntjesbrood, spruitjes en gebakken paddenstoelen
  • Klassieke biefstuk 26,75
    gegrild met verse frieten, uiencompote en champignons. Sauskeuze: peper / champignon / kruidenboter
  • Tournedos 32,50
    gegrild met verse frieten, uiencompote en champignons. Sauskeuze: peper / champignon / kruidenboter
  • We love desserts 32,50
    gegrild met verse frieten, uiencompote en champignons. Sauskeuze: peper / champignon / kruidenboter
  • Taart van de dag 5,50
    vraag naar onze taart van de dag
  • Appeltaart 4,75
  • Appeltaart 5,50
    met extra bol vanille ijs
  • Crème brûlée 9,75
    klassiek met vanille
  • Mille-feuille 10,50
    lemon curd, citrusvruchten, merengue en ijs van steranijs
  • Tiramisu 10,50
    klassiek met pure chocolade sorbet en sinaasappel-koffie tuilles
  • Dame blanche 11,00
    klassiek met vanille ijs en Callebaut chocoladesaus
  • Ananas 10,50
    gemarineerd, parfait van pina colada, kokosmakron en pandan
  • kaas 13,50
    zachte/harde buitenlandse en Zeeuwse kazen met bijpassend garnituur en notenbrood
  • Soepen
  • Kreeftenbisque 15,00 / klein 8,50
    cognac, room en verse kreeft
  • Romige knolselderij-truffelsoep 9,50 / klein 5,50
    met hazelnoot en shiitake
  • Lunch met brood
  • Varkenswang kroket 8,50 - 16,00
    1 of 2 stuks op een vers brioche broodje met mosterdsaus
  • Hollandse garnalenkroket 11,50 - 18,50
    1 of 2 stuks op een vers brioche broodje met cocktailsaus
  • Oud kaaskroketten V 8,00 - 15,75
    1 of 2 stuks op een vers brioche broodje met dragonmayonaise
  • ZAAL's clubsandwich 16,00
    chorizo, olijventapenade, sla, tomaat, komkommer, eiersalade, Emmertaler kaas en casave chips
  • ZAAL's vega clubsandwich V 14,50
    olijventapenade, sla, tomaat, komkommer, eiersalade, Emmertaler kaas en casave chips
  • Toast 15,75
    met dungesneden rosbief, krabsalade, rucola, augurk en dragonmayonaise
  • Focaccia 15,00
    burrata, mortadella, pistache, rucola, tomaat en basilicumpesto
  • Zuurdesembrood 14,00
    met warme beenham, mosterdmayoonaise, bosui en Parmezaanse kaas
  • Tuna melt broodje 14,50
    met Cheddar kaas, rode ui, kappertjes en siricha mayonaise
  • Salades 12,50
    met krokante kip, tomatensambal, kropsla, rode ui en cashewnoten
  • Salade rode biet 17,50
    met Granny Smith, Tête de Monde kaas, hangop met dragon, pecannoten, witlof en gerookte bieten vinaigrette
  • Salade rosbief 18,50
    augurk, Amsterdamse uitjes, Parmezaanse kaas, rucola, croutons en truffelmayonaise
  • Salade gerookte vis 19,50
    makreel, zalm, ansjovis, rode ui, appel en ponzu dressing
  • Lunch hoofdgerechten 18,75
    makreel, zalm, Hollandse garnalen, rode ui, appel en ponzu dressing
  • Romige risotto 23,50
    van parelgort met burrata, pompoen, paddenstoelen en verse wintertruffel
  • Kleine Noordzeetong 1 stuks 24,50 - 2 stuks 36,50
    in de roomboter gebakken, peterselie, citroen en remouladesaus
  • Black angus steak 28,50
    gebakken met paddenstoelen, sjalot, pepersaus en een frisse salade
  • We love desserts 27,50
    gebakken met paddenstoelen, sjalot, pepersaus en een frisse salade
  • Dame blanche 12,00
    vers gedraaid vanille ijs met warme chocolade saus en slagroom
  • Advocaat erbij? 3,50
  • Citroen mergengue taartje 12,50
    pure chocolade ganache met hazelnoot, passievrucht en granité van Limoncello
  • Chocol dessert 12,50
    chocolade mousse, karamel, pinda, brownie, chocolade krokant en karamelijs
  • Clafoutis 11,50
    uit de oven met appels en peren, bitterkoekjes, kaneel, amandel, vanille room en kaneelijs
  • Kaas assortiment 14,75
    van kaasmeester van Tricht met notenbrood en passend garnituur
  • Geen plek meer voor dessert?
  • Chocolade bonbons 1,75
    per stuk
  • Macarons 2,50
    per stuk
  • Espresso Martini 11,00
  • Iberico ham 15,50
    Paleta Capa Negra
  • Taggiasche olijven 5,75
  • Ambachtelijke rundvlees bitterbal 9,75 - 12,00 - 16,00
    met mosterdmayonaise (6, 8 of 12 stuks)
  • Kaas-rucola kroketjes 7,50 (4 stuks)
    met basilicummayonaise
  • Flammes frites 6,00
    met ras el hanout en romesco
  • Intvisringen 8,50
    met Japanse specerijen, aïoli en citroen
  • Tapas brood 8,50
    met boerenboter, romesco en hummus
  • Brie de meaux 12,00
    uit de oven met knoflookolie, rozemarijn en grisini
  • Krokante kipsticks 8,50
    met rode curry crumble en siriacha mayonaise
  • Oesters 9,50
    met zoetzure saus, sesam, bosui en pinda's
  • Oysri oester 4,50 per stuk
    Dungarvan Bay, Ierland
  • Zeeuwse platte oester 5,00 per stuk
    Oosterschelde, Zeeland
  • Oester van de chef 5,50 per stuk
    met wisselende smaken
  • Voorgerechten
  • Kreeftenbisque 15,00 / klein 8,50
    cognac, room en verse kreeft
  • Romige knolselderij-truffelsoep V 9,50 / klein 5,50
    met hazelnoot en shiitake
  • Tartaar van rode biet V 15,50
    Granny Smith, Tête de Monde kaas, hangop met dragon, pecannoten en gerookte bieten vinaigrette
  • Wild zwijn wang 16,75
    zacht gegaard met zilveruitjes, wortel-gember puree en krokante olijfkruimels
  • Hollanse garnalen 19,50
    tomaat gevuld, cocktailsaus, dragon en een krachtige garnalenbouillon met venkel
  • Carpaccio van langoustine 24,50
    groene appel en limoen basilicum vinaigrette
  • Gebakken eendenlever 21,50
    brioche, gerookte paling, appelcompote, gerookte uien crumble en PX stroop
  • Carpaccio 18,50
    van wagyu rund, Oosterse dressing, rucola, pijnboompitten, miso crème en Parmezaanse kaas
  • Gamba XL 27,50
    1 st, gegrild met kruidenboter, dragon en Parmezaanse kaas
  • Hoofdgerechten 29,50
    met kruidenboter, dragon en Parmezaanze kaas
  • Romige risotto V 23,50
    van parelgort met burrata, pompoen, paddenstoelen en verse winter truffel
  • Kleine Noordzeetong 1 stuks 24,50 - 2 stuks 36,50
    in de roomboter gebakken, citroen, peterselie en remouladesaus
  • Hertenfilet 31,50
    gebakken met groene kool, shiitake, stoofpeer en rode bier-balsamico saus
  • Roodbaarsfilet 26,50
    gebakken in de roomboter met wakame, courgette en witte wijnkervelsaus
  • Gamba's XL 46,50
    2 st, gegrilde met kruidenboter, dragon en Parmezaanse kaas
  • Eendenborstfilet 27,50
    met witlof, kroketje van gekonfijte eendenbout, rode uiencompote en eigen jus met braam en steranijs
  • Dry aged ribeye Holstrein 200gr. 36,50
    van de Green Egg, paddenstoelen, geroosterde knoflookcrème, borettane uien en truffelsaus
  • Kalfstournedos 32,50
    klassiek met paddenstoelen en Madeirasaus
  • 9,50
    met gebakken ganzenlever
  • Extra bijgerechten 9,50
    met gebakken ganzenlever
  • Warme seizoensgroenten 5,00
  • Kropsla 4,50
    met citroen vinaigrette, gekookt ei, Parmezaanse kaas en croutons
  • Aardappelkroketjes 3,75
  • Verse frieten 3,75
    met mayonaise
  • We love desserts 3,75
    met mayonaise
  • Dame blanche 12,00
    vers gedraaid vanille ijs met warme chocoladesaus en room
  • Advocaat erbij? 3,50
  • Citroen merengue taartje 12,50
    pure chocolade gnaache met hazelnoot, passievrucht en granité van Limoncello
  • Chocolade dessert 12,50
    chocolade mousse, karamel, pinda, brownie, chocolade krokant en karamelijs
  • Clafoutis 11,50
    uit de oven met appels en peren, bitterkoekjes, kaneel, amandel, vanille room en kaneelijs
  • Kaas assortiment 14,75
    van kaasmeester van Tricht met notenbrood en passend garnituur
  • Chocolade bonbons 1,75
    per stuk
  • Macarons 2,50
    per stuk
  • Espresso martini 11,00
  • Tomatensoep 4,50
    met een boterham
  • Kindertosti 4,50
    met ham en/of kaas
  • Frikandel of kroket 5,50
    met frietjes & appelmoes
  • Pasta 7,50
    met tomatensaus en geraspte kaas
  • Kinder sliptong 15,50
    met frietjes
  • Bolletje vanille ijs 2,50
    met spikkels
  • Soesjes 5,50
    met vanilleijs