Een laagdrempelig concept waarbij de aandacht uitgaat naar verse producten  met een verrassende touch passend bij de rijke omgeving. In de keuken wordt door onze chefs ambachtelijk, puur en herkenbaar gekookt met de mooiste producten. Op de kaart staan naast een wekelijks wisselende pasta,  mooi vlees, vis  en vegetarische gerechten ook heerlijke borrelhappen zoals Iberico ham of bouillabaisse kroketjes  die samen op tafel worden uitgestald tot een verrassend geheel. Het ijs wordt vers gedraaid en onze desserts zijn huisgemaakt. Dus kom genieten met een cocktail, jouw favoriete wijntje, biertje aan de bar of op ons terras! ZAAL is wekelijks geopend van donderdag tot en met zondag.

 

 

Menukaart

  • Soepen
  • Kreeftenbisque 15,00 / klein 8,50
    cognac, room en verse kreeft
  • Aardappel prei soep V 9,50 / klein 6,50
    met vadouvan olie en bleekselderij
  • Lunch met brood
  • Varkenswang kroket 8,50 - 16,00
    1 of 2 stuks op een vers brioche broodje met mosterdsaus
  • Hollandse garnalenkroket 11,50 - 19,50
    1 of 2 stuks op een vers brioche broodje met cocktailsaus
  • Oud kaaskroketten V 8,00 - 16,00
    1 of 2 stuks op een vers brioche broodje met dragonmayonaise
  • ZAAL's clubsandwich 16,00
    met gerookte zalm, roomkaas met dille, ei, komkommer, avocado en naturel chips
  • ZAAL's vega clubsandwich V 14,50
    vega geitenkaas, roomkaas met dille, ei, komkommer, avocado en naturel chips
  • Italiaanse toast 15,75
    met pastrami, kimchi, little gem en knoflookmayonaise
  • Gado gado 15,00
    meergranen triangel met kippendijen, pindasaus, seroendeng, ei, taugé en komkommer
  • Croque monsieur 14,50
    Gruyère kaas, beenham en truffel bechamelsaus
  • Rustiek broodje 14,00
    met pittige ei-prei salade, vadouvan, rucola pesto en tomaat
  • Salades 12,50
    met krokante kip, tomatensambal, kropsla, rode ui en cashewnoten
  • Salade tomaten 17,50
    met olijven feta, dukkah en oude aceto balsamico
  • Salade pastrami 18,50
    kimchi, knoflook mayonaise, macadamia noot en groene asperges
  • Salade gerookte vis 19,50
    makreel, zalm, ansjovis, rode ui, appel en ponzu dressing
  • Lunch hoofdgerechten 18,75
    makreel, zalm, Hollandse garnalen, rode ui, appel en ponzu dressing
  • Knolselderij 22,50
    gebakken met hoisinsaus, hummus van gepofte wortel met harissa, macadamia noot en olijfolie
  • Kleine Noordzeetong 1 stuks 24,50 - 2 stuks 38,50
    in de roomboter gebakken, peterselie, citroen en remouladesaus
  • Black angus steak 29,50
    gebakken met paddenstoelen, sjalot en pepersaus
  • We love desserts 27,50
    gebakken met paddenstoelen, sjalot, pepersaus en een frisse salade
  • Dame blanche 12,00
    vers gedraaid vanille ijs met warme chocolade saus en slagroom
  • Advocaat erbij? 3,50
  • Tijgersoes 11,50
    met karamel mousse, pistachenoten, duindoorngel en tonkabonen ijs
  • Crêpe suzette 12,50
    gegratineerde met vanille-ijs, Grand Marnier en sinaasappel sorbet
  • Riz au lait 11,00
    mango, kokos, zwarte limoen en witte chocolade
  • Kaas assortiment 14,75
    van kaasmeester van Tricht met notenbrood en passend garnituur
  • Geen plek meer voor dessert?
  • Chocolade bonbons 1,75
    per stuk
  • Macarons 2,50
    per stuk
  • Espresso Martini 11,00
  • Iberico ham 15,50
    Paleta Capa Negra
  • Olijvenmix 5,00
  • Ambachtelijke rundvlees bitterbal 9,75 - 12,00 - 16,00
    met mosterdmayonaise (6, 8 of 12 stuks)
  • Zeewier kroketjes 7,50 (4 stuks)
    met zwarte sesam
  • Bouillabaisse kroketjes 8,50 (4 stuks)
    met saffraanmayonaise
  • Krokante bloemkool roosjes 7,75
    met spicy kaas crème
  • Gyoza 8,50
    gevuld met gamba, bosui, en vadouvan saus
  • Tapas brood 3,50
    met boerenboter, aioli en truffelspread
  • Gemarineerde geitenkaas 7,50
    met groene kruiden en olijfolie
  • Krokante kipsticks 8,50
    met rode curry crumble en sriracha mayonaise
  • Oesters 4,50 per stuk
    Dungarvan Bay, Ierland
  • Franse Geay oester 4,50 per stuk
    Charentes Maritimes, Frankrijk
  • Irish Mór oester 5,00 per stuk
    Cromane, Ierland
  • Oester van de chef 5,50 per stuk
    met wisselende smaken
  • Voorgerechten
  • Kreeftenbisque 15,00 / klein 8,50
    cognac, room en verse kreeft
  • Aardappel prei soep V 9,50 / klein 6,50
    met vadouvan olie en bleekselderij
  • Gegrilde sla V 15,50
    met tomatensalsa, olijven feta, dukkah en oude aceto balsamico
  • Artisjokken 16,75
    met salsa romesco, iberico ham en marcona amandelen
  • Gelakte buikspek 21,50
    met zoete aardappel, zoetzure groenten en kaas/komijn krokant
  • Krab cocktail 21,50
    avocado, appel, bleekselderij en limoenmayonaise
  • Carpaccio van langoustine 24,50
    groene appel en limoen basilicum vinaigrette
  • Carpaccio 18,50
    van wagyu rund, Oosterse dressing, rucola, pijnboompitten, miso crème en Parmezaanse kaas
  • Toast gerookte paling 22,50
    kruidencrème, aardappel krokant en mierikswortel
  • Hoofdgerechten 29,50
    met kruidenboter, dragon en Parmezaanze kaas
  • Ravioli 24,50
    gevuld met scampi, curry madras saus, zeevenkel en kaffir limoen
  • Kleine Noordzeetong 1 stuks 24,50 - 2 stuks 38,50
    in de roomboter gebakken, citroen, peterselie en remouladesaus
  • Gegrilde runderbavetje 29,50
    met ratatouille, pommes fondant en geroosterde uienjus
  • Heilbot filet 26,50
    gebakken met groene asperges, citroen, prei en kreeftensaus
  • Knolselderij V 22,50
    gebakken in hoisin saus, hummus van gepofte wortel met harissa, macadamia noot en olijfolie
  • Bouillabaisse 29,50
    kreeft, kabeljauw, mossel, langoustine, zoutmelde, zeevenkel en toast met rouille
  • Ribeye 36,50
    van de Green Egg, paddenstoelen, geroosterde knoflookcrème en truffelsaus
  • Kalfstournedos 32,50
    klassiek met paddenstoelen en rode wijnsaus
  • 9,50
    met gebakken ganzenlever
  • Extra bijgerechten 9,50
    met gebakken ganzenlever
  • Warme seizoensgroenten 5,00
  • Kropsla 4,50
    met citroen vinaigrette, gekookt ei, Parmezaanse kaas en croutons
  • Aardappelkroketjes 3,75
  • Verse frieten 3,75
    met mayonaise
  • We love desserts 3,75
    met mayonaise
  • Dame blanche 12,00
    vers gedraaid vanille ijs met warme chocoladesaus en room
  • Advocaat erbij? 3,50
  • Tijgersoes 11,50
    met karamel mousse, pistachenoten, duindoorn gel en tonkabonen ijs
  • Crêpe suzette 12,50
    gegratineerde met vanillesaus, Grand Marnier en sinaasappel sorbet
  • Riz au lait 11,00
    mango, kokos, zwarte limoen en witte chocolade
  • Kaas assortiment 14,75
    van kaasmeester van Tricht met notenbrood en passend garnituur
  • Chocolade bonbons 1,75
    per stuk
  • Macarons 2,50
    per stuk
  • Espresso martini 11,00
  • Tomatensoep 4,50
    met een boterham
  • Kindertosti 4,50
    met ham en/of kaas
  • Frikandel of kroket 5,50
    met frietjes & appelmoes
  • Pasta 7,50
    met tomatensaus en geraspte kaas
  • Kinder sliptong 15,50
    met frietjes
  • Bolletje vanille ijs 2,50
    met spikkels
  • Soesjes 5,50
    met vanilleijs